29 iul. 2023
  |   Nu sunt Comentarii

Trump i-e turbat, a ratat un apartament de 723 lei în Brașov, la munte, lângă Tâmpa

Serios? N-auzirăți de apartamentul ăla din Brașov de OPTZECI ȘI ȘAPTE DE MII DE EURO, cumpărat cu 723 de lei? De la stat? De o bătrână de 85 de ani? Bă, ești prost? Da, mă! O turbat Trump și mai ales Becali. Or ratat tunul secolului la imobiliare.

Și ăștia de la antena observatoare, precizează ei (de parcă pe mine mă doare-n pulă că mamaia aia la 85 de ani e văduvă, de parcă mămăița i-o plătit să spună că-i văduvă că poate se mărită și ea, iară, dacă tot are, amu, zestre), că bătrâna, sărăcuța, mai era și văduvă, pe ascuns, numa oleacă, dar nu știa nimeni, or descoperit ei, de la antene, odată cu imobiliara secolului. Cum pula mea doar voi descoperiți că femeile moștenitoare de valori imobiliare mari sunt văduve? Pe bune, aveți senzori la miros, care depistează văduvele bogătane?

Povestea-i așa. O bătrână, văduvă, desigur, o cumpărat de la stat, în buricul Brașovului, la poala Tâmpei, un apartament cu două camere (baie, hol, bucătărie, chestii, trestii), care valorează 87 dă mii de euroi, cu doar 723 dă lei, apartament care, cică, femeia l-o avut în chirie. Femeia o depus cerere să cumpere în 1996 și apartamentul valora oleacă peste 700 de lei.

Mno, boi eunuci de la stat, plătiți amu 5000 dă lei cheltuieli de judecată (dacă ai dat muie gratis timp de 27 de ani acum plătește), că judecătorii or zâs că văduva poate cumpăra imobilul la fabuloasa sumă de 723 dă RONi. Mișto, nu?

Bă, pula mea, mă mut la Brașov. O caut pe doamna Suciu, văduva, mă însor, mai rezixt vreo doi, trei ani, devin văduv și vând apartament cu două camere în Brașov, cu nouăjdemii de euroi, și mă mut la țară, în Apuseni, și-mi iau o cocioabă cu 10.000 dă euroi și trăiesc fain până la adânci bătrâneți. Pula mea, dacă tot ie disponibilă.

Bă, serios, observatorilor, unde dracu le găsiți pe văduvele astea? Trampule, ține aproape dă antene, băbăiatule, că dai tunul secolului, nu mai umbla teleleu prin Sahara.

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.
Abonează-te la blog prin email, gratis

Dacă îți place scrisul meu vâră-te aici cu adresa de email pentru a te înțepeni definitiv (abona) la blogăritul meu, mai apoi, îți voi trimite notificări atunci când debitez articol nou. Să nu te superi.

Despre fotografie
Foto Blogger