10 apr. 2022
  |   Nu sunt Comentarii

V-ați dilit de tot? Nu dirijorii dictează

O tot futeți cu dirijorii. Ați futut cumva invers. Cântă ăia. Ie iei atenți. Ăla ie senil. Brusc, Marin Dava dirijează. Ce pula mea dirijează? Ie toate pișate pe ele. V-ați dilit de tot? Nu dirijorul o fute de amiază. Bă, copii, nu dirijorul cântă. Ăla se scălămbăie. Din găt le iese la ăia. Dirijorul ie și el. Îl stimează și ei. Dirijor avem, să ne fie.

Am o pretenă care îmi zice că dirijorul aproape că ie. Din principiu, dirijorul nu a făcut ceva. Iel e un prost care o învățat partiția și se dă mare. Iei cântă, iel doar se scălămbăie.

Bă, pe bune? Voi chiar credeți că există dirijor? Ăla de ce e aproape toți bărbați? Brusc. Cică dirijor e aproape bărbat. Ce pula mea tot dirijează un dirijor?

Bă, corul ăla pe care îl dirijează, în pula mea, un dirijor, știe notele și le cântă fără dirijor. Dirijorul e actor, din principiu. Cică 60 de ani de dirijorat. Ce pula mea ai dirijat? Ai dat din mâini. Iei știau notele. Tu dai din mâini.

Bă, dirijorii nu-s la operă. Dirijorii ie altundeva. Din principiu. Uită-te și tu la filme cu proști.

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.