8 feb. 2023
  |   Nu sunt Comentarii

Zece ani – povestea uriesblog.ro merge mai departe

Sunt zece ani. Aniversez un deceniu de uriesblog.ro, 8 februarie 2013. Începutul n-a fost greu. Nici să continui. Să susțin uneori ritmul mi-a fost greu. Am scris peste 1000 de articole. Articole în care uneori m-am dezvelit, alteori mi-am închis obloanele din nou și din nou.

Azi am simțit că, totuși, acum 10 ani am pus bazele unui proiect care a contribuit puțin la istorie. Au fost momente când uneori am fost ajutat, alteori, hulit și câteodată apreciat. Dar în cea mai mare parte din acest deceniu am fost singur și m-am străduit ca totul să fie bine, profesionist.

Ani în care mi-am schimbat stilul de scris, părerile, viziunile. Ani în care am ajutat oameni, am spus povești de viață, ani pe care i-am creionat cât am putut eu de bine pe www.uriesblog.ro.

Am scris povești de dragoste, am influențat oameni, am scris despre oameni și ființe care au plecat dintre noi.

N-am vrut niciodată un blog care să producă cuvinte cheie, titluri care să influențeze motoare de căutare sau agenții de publicitate. Blogul meu a crescut natural, frumos și doar în stilul meu.

Am scris doar ce am vrut, când am vrut și atât cât am putut eu. Am evitat să-mi transform blogul în unealtă de propagandă politică.

Dacă am greșit, pe unde am greșit, asta este. Sunt om și eu. Nu-mi cer iertare pentru nimic și voi rămâne la fel de vehement și fără compromisuri stupide și idioate.

Deci, LA MULȚI ANI, www.uriesblog.ro. Povestea acestui proiect merge mai departe. Mulțumesc celor care mă susțin, mulțumesc celor care și-au amintit de nașterea acestui copil drag mie. Să ne citim cu bine.

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.