4 iul. 2022
  |   Nu sunt Comentarii

În principiu, nu-s bine

Mă tot atacă unii că îmi spun părerea. A mea. Sinceră. Care uneori doare dar care e reciclabilă, dacă vrei asta și nu cucerire. Cucerire, egal să mă pui la zid. Am tradus.

Și dup-aia. Mno. Cum vreți. Am obosit. Eu sunt numa io. Cu ale mele. Proaste, tâmpite, păreri, atât. Oleacă de ostoială cred că am și io, adică ie unii extratereștrii care îmi scriu, dar am și io dreptul, în morții ma-mii lor, să zic și io ce vreau aici, că ie la mine acasă.
Și dup-aia?

Am obosit, fraților, serios, să mă lupt și cu voi și cu mine și cu responsabilitățile mele. Dar poate că trebuia să-mi asum, dacă tot m-am născut aici, cu voi. O fac.
Unul zice că bufnița nu-i animal, altul că mă-sa nu folosește ”pule care trepidează”, ultimul cretin o zis că ”Putin ie în România”, altul că ”Alaska ie în sud”.
Bine. În principiu, nu-s bine. Sper să mai vorbim.

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.